De Specialist In Elektrische Fietsen

Gepubliceerd dec. 12, 21
6 min read

E-bike Verhuur - Vergelijk Snel Alle Verhuurders

Fiets met gemak het hele eiland over op de elektrische fiets. De elektrische fiets is een aanrader voor iedereen! Over het algemeen waait het natuurlijk wat harder op de eilanden dan op het vaste land (fietsmerken nederland). Dat maakt het extra fijn om een steuntje in de rug te hebben. We verhuren ook elektrische tandems, kindertandems (1 volwassene + 1 kind) en bakfietsen.

Neem gerust contact met ons op. Een elektrische fiets huren op Terschelling Als u een elektrische fiets wilt huren is het aan te raden om deze van tevoren te reserveren. Uw elektrische fiets staat voor u klaar bij onze verhuurlocatie aan de haven. Wij brengen uw bagage kosteloos naar uw vakantieadres.

Fietsmerken Nederland

E-bike Outdoor is de specialist in Nederland voor wat betreft verkoop in en onderhoud aan elektrische mountainbikes en elektrische trekkingfietsen. Maar ook voor het huren van een E-MTB kunt u rekenen op onze kwaliteit en service die al vele mensen mochten ervaren. Wij verhuren eerste klas onderhouden elektrische fietsen zodat u zorgeloos een mooie rit kunt maken, alleen het beste is goed genoeg! Ervaar het plezier van elektrisch rijden op zanderige ondergronden, steile beklimmingen en spannende trails.

Je kunt namelijk je grenzen verleggen op de singletracks, langere afstanden afleggen en op beklimmingen komt een E-MTB helemaal goed tot zijn recht! Je zou wel kunnen stellen dat we te maken hebben met een nieuwe sport. Elektrisch mountainbiken is in omringende landen zelfs zeer populair als wedstrijdsport. Dus wat houdt u tegen? Wij verhuren elektrische mountainbikes van de beste kwaliteit.

Fiets- & Scooter Verhuur

De mate van motor ondersteuning bepaalt u zelf door de modus te kiezen die het beste bij de ondergrond past, bij een klim zult u meer van het beschikbare vermogen vragen en bij een vlakke ondergrond of bergafwaarts wellicht minder. 1 tot 2 dagen: € 49,00 per dag3 tot 7 dagen € 45,00 per dag8 tot 14 dagen: € 40,00 per dag, Langere termijnen op aanvraag Wij vragen voor de huurperiode van onze fietsen een borg - fietsmerken nederland.

Betaling geschiedt voorafgaande aan de huurperiode. Bij het te laat retour brengen van de fiets word € 75,00 per extra dag in rekening gebracht. De fiets dient schoon en compleet retour gebracht te worden, kosten worden doorberekend (prophete fietsen). De fiets dient in dezelfde staat teruggebracht te worden, schades worden doorberekend. Diefstal van de fiets is op eigen risico, een los slot kan worden meegeleverd.

Info Luxe Fiets - Fietsverhuur

E Bike HurenWil Je Een Fiets Huren?

Minimale leeftijd 18 jaar of onder begeleiding van een ouder/verzorger. Kopie ID bewijs dient overlegd te worden..

De afstand die je op een volle accu kunt afleggen is afhankelijk van verschillende factoren waaronder de buitentemperatuur, het gewicht van de berijder, de bandenspanning en de rijstijl. Stel: je hebt een gemiddeld postuur, het is niet te koud en je banden zijn goed op spanning, dan kun je een actieradius van zeker 70 kilometer verwachten.

Wil Je Een Fiets Huren?

in Lisse bij en geniet op een gezonde manier van de bloeiende bollenvelden bij Bloemenpark Keukenhof. Naast de city bike kan je hier ook terecht voor het en zelfs een . Kom ook de in Lisse. Fietsverhuur in Lisse Lisse en omgeving is elk voorjaar de regio voor de mooist fietsroutes langs de bloeiende tulpenvelden.

Bij kan je tijdens het bloeiseizoen terecht voor een breed assortiment aan huurfietsen. Uiteraard heeft Lemonbike goede stadsfietsen maar ook voor kinderfietsen, elektrische huurfietsen en tandems bij je bij Lemonbike aan het juiste adres. Je huur al een fiets vanaf € 11,00 per dag. Kinderfiets huren Kinderfietsen huren in Lisse Wil je de tulpenvelden ontdekken met kinderen? Huur dan een kinderfiets bij Fietsverhuur Lisse.

Elektrische Fiets Huren - Verhuur

Naast de zijn er ook en . Een tandem huur je al vanaf € 23,00 per dag. Elektrische fiets huren Elektrische fiets huren in Lisse Wil je heerlijk ontspannen genieten van de tulpenvelden? Huur dan een elektrische fiets in Lisse. De elektrische huurfietsen van Lemonbike zijn van het met Giant en hebben 7 versnellingen.

Een elektrische fiets huur je al voor € 27,00 per dag Elektrische bakfiets huren Elektrische bakfiets huren in Lisse De elektrische bakfiets van het merk Dolly is erg populair. De bakfiets heeft 7 versnellingen. De bakfiets is geschikt voor twee kleine kinderen plus bagage. De bakfiets heeft 7 versnellingen. Elektrische scooter huren Elektrische scooter huren in Lisse Bij Lemonbike kan je ook terecht voor het huren van een stoere elektrische scooter (service bike).

Elektrische Fiets Aanhangwagen

Deze elektrische scooter huur je al voor € 39,00 voor een halve dag. Prijsoverzicht van fietsverhuur De prijzen zijn voor 1 dag. Het is verplicht om vooraf te reserveren. Fietsverhuur locatie Lisse Tijdens het tulpenseizoen, dat in 2021 loopt vanaf verhuurt Lemonbike een breed assortiment huurfietsen bij Hotel Restaurant De Engel in Lisse.De locatie is ook goed bereikbaar. Met de auto Kom je met de auto naar Lisse? Navigeer naar Heereweg 386 in Lisse. Er is voor de deur voldoende . Met het openbaar vervoer Hotel Restaurant De Engel ligt bij bushalte Engelenbuurt in Lisse. Buslijn 50 en Qliner 361 stoppen bij deze bushalte.

Zoek En Huur Een Elektrische Fiets

De twee populaire fietsroutes zijn dan ook goed te starten vanaf dit punt. De volgende fietsroutes raden wij aan: Kom ook en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Huur is inclusief reparatie-setje en fietspomp. Wens je een kinderzitje op de fiets? Dat kan ook, en kost € 3. 50 extra. Het is handig als je van te voren contact opneemt met de fietsenwinkel om te overleggen wanneer de gewenste fietsen beschikbaar zijn om te huren. Zo voorkom je teleurstelling.

Prophete Elektrische Fietsen

Elektrische fietsverhuur vanuit Laren Gelderland in de Gemeente Lochem. Verken de Achterhoek, de Holterberg en de Hanzesteden Zutphen en Deventer op een elektrische fiets (ook wel E-bike genoemd). Een elektrische fiets huren doe je bij Unieke Uitjes. Wij verhuren elekrische fietsen met trapondersteuning in allerlei uitvoeringen van topkwaliteit. Maak een mooie fietstocht naar Museum More of fiets de kastelenroute.

Villette fietsen komen uit alle testen naar voren als zeer goed en betrouwbaar. Dit is ook de reden dat Unieke Uitjes de fietsen van het Deventer gevestigde Villette is gaan gebruiken - bike service. Zie elektromotor, die wordt gevoed door een eenvoudig op te laden accu, als een duwtje in de rug waardoor u meer actieradius heeft.

Elektrische Fiets & E-bike Verhuur - Boek Nu Online

Deze website gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor sociale media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Bij akkoord geef je toestemming voor het gebruik van de ingestelde cookies op onze website.

De Specialist In Elektrische FietsenFietsonderdelen

Komt u met een grote groep? Informeer naar onze maatwerk tarieven! Bezorgen op locatie behoord tot de mogelijkheden, ook voor grote groepen. De waarborgsom bij scooter verhuur is €100,-, bij meer aantallen €50,- per scooter. Het maximale eigen risico bij eventuele schade is €100,-, ongeacht de schade. Zie ook “Schade? Wat nu?Al onze scooters worden verhuurd met een volle tank brandstof.

Elektrische Fietsverhuur

Elektrische Fiets HurenFietsverhuur - Tweewielcentrum

Al onze MTB’s/Racefietsen worden geleverd inclusief tool-box, reserve binnenband en een handpompje om evt. kleine mankementen onderweg te verhelpen. Daarnaast zijn alle hybride fietsen en E-bikes voorzien van speciale anti lek banden. 7 dagen huren = 5 dagen betalen..

Meer van Populair

Navigation

Home

Latest Posts

Kerstpakket Online Bestellen En Bezorgen

Published Jan 17, 22
8 min read

Toilet Hulpmiddelen bestel Hier

Published Jan 16, 22
7 min read

Vind Hier De Beste Muggenlamp Van 2021

Published Jan 16, 22
6 min read