Sleutel Kluis

Gepubliceerd jan. 10, 22
6 min read

Muurkluis Kopen? - De Specialist In Kluizen

Welke soort verankering voor een kluis? Er bestaan verschillende methodes voor het verankeren van een kluis, welke methode het beste is hangt af van het type kluis, de ondergrond en andere omstandigheden (kluis kopen - Kluizen Discount). Doorgaans wordt gebruik gemaakt van één van de volgende methodes om te verankeren: De aangeraden en meest gebruikte manier om een kluis te verankeren is met chemische ankers.

Tevens is dit de methode die Mustang Safes waar mogelijk gebruikt om een kluis te verankeren. Bij veel kluizen wordt standaard een keilbout geleverd (sleutel kluis). Dit type bout maakt gebruik van een mechanische verbinding en is zeer sterk. Deze methode is minder stevig dan een chemisch of mechanisch anker en wordt vaak gebruikt voor het verankeren van de lichtste kluizen.

Kluizen - Kluis Kopen?

Wij raden u aan om waar mogelijk alsnog te kiezen voor een chemische verankeringsset. Bovenstaande methodes zijn het meest gebruikelijk, en goede manieren om een kluis te verankeren. In de praktijk is dit echter niet altijd mogelijk. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u in een muur en/of vloer niet kan of mag boren.

Inbraakwerende Of Brandwerende Kluizen Op MaatArchiefkasten

Hoe dit het beste kan worden gedaan hangt van verschillende factoren af en kunt u het best laten uitvoeren door een specialist. Installatie service van Mustang Safes Bij het plaatsen en verankeren van een kluis komt vaak meer kijken dan verwacht, en in een artikel beschreven kan worden. Als u zeker wil zijn van een deugdelijke installatie is het aan te raden dit uit te laten voeren door een specialist.

Alle Brandkasten En Kluizen - Kluis Expert

Brandwerende Kluis - Online BestellenKluis Kopen - Kluizen Discount

a. het verhuizen, plaatsen en verankeren van kluizen in alle soorten en maten. Mocht u uw kluis niet kunnen bevestigen, of doet u dit liever niet zelf? Mustang Safes helpt u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte .

Wanneer je overweeg een kluis voor in huis aan te schaffen, sta je voor een aantal keuzes. Één van de zkaen die je je moet afvragen, is waar je de kluis wilt plaatsen. Wat is de beste plaats voor een kluis in huis? In dit artikel beantwoord ik deze en nog vele andere vragen over het installeren van een kluis in huis.

Vloerkluizen

Er zijn verschillende soorten kluizen met verschillende doeleinden. Welke kluis en met wel doel je de kluis installeert, maakt uit voor de keuze van een locatie. Bedenk goed waarom je de kluis gaat gebruiken en wat je doel is. Wil je de kluis gebruiken om wat waardevolle documenten te bewaren en te beschermen tegen brand? Of wil je waardevolle spullen in de kluis gaan bewaren om ze te beschermen tegen diefstal? zijn ontwikkeld om te voorkomen dat geld, erfstukken of documenten gestolen worden.

Een inbraakwerende kluis is meestal niet (of zeer beperkt) bestand tegen brand. Een beschermd documenten tegen brand. Je kan een dergelijke kluis gebruiken wanneer je waardevolle papieren wilt beschermen tegen brand. Deze kluizen hebben een maximale brandbelasting en worden door de fabrikant getest. In zo’n test wordt de kluis voor een langere periode in een oven geplaatst om te testen hoe brandwerend de kluis is.

Kluis Kopen

d.) bij 170 graden Celsius beschadigen. Brandwerende kluizen zijn niet altijd geschikt om de inhoud te beschermen tegen inbraak. Een beschermd de inhoud bij zowel brand als inbraak. Deze kluizen zijn dus niet zomaar open te breken en daarnaast bestand tegen hoge temperaturen. Dit soort kluizen zijn duurder dan brandwerende kluizen of inbraakwerende kluizen.

Ze worden gebruikt door mensen met een wapenvergunning zoals jagers en sportschutters. Zij zijn verplicht om vuurwapens in een wapenkluis of pistoolkluis op te slaan. In de wet staat precies aan welke eisen voldaan moet worden, zoals een verankering en het apart opslaan van munitie. Wapenkluizen hebben daarom vaak een apart afsluitbaar vak voor munitie.

Vijf Handige Tips Voor Het Inbouwen Van Een Kluis

Voor brandwerende kluizen is dit een plek met zo min mogelijk brandbelasting, terwijl je inbraakwerende kluizen juist uit het zicht wilt plaatsen. Beste plek voor een inbraakwerende kluis in huis Een inbraakwerende kluis plaats je het best op een plek waar niet iedereen hem ziet. Zo weet niet al je bezoek dat je een kluis hebt en/of waar de kluis geplaatst is.

Hoe gemakkelijker je bij de kluis kan, des te groter dat je de kluis gaat gebruiken. Wanneer je de kluis enkel gebruikt voor het langdurig opslaan van kostbaarheden, kan de kluis ook wat verder buiten handbereik geplaatst worden. Daarnaast is het belangrijk om de kluis te plaatsen op een plek waar de kluis verankerd kan worden - Kluizen - Kluis kopen met sleutels, digitaal slot of nummerslot.

Inbouwkluis - Beste Inbouwkluizen Top 5 - Online Kopen

Dit zijn : Weggewerkt in een meubel of kast, Op zolder op een gemakkelijk bereikbare plek, In de garage, In de bijkeuken Dit zijn : Op zolder weggewerkt achter een schot of op een vliering achter andere opslag, In de garage, verwerkt in de grond of wand, In de nok van het huis, uit het zicht en enkel bereikbaar middels een ladder Beste plek voor een brandwerende kluis in huis Wanneer je een brandwerende kluis gaat installeren, is het vooral belangrijk dat de kluis in een locatie met zo min mogelijk brandbelasting geplaatst wordt.

Plaats dit soort kluizen dus niet in plek met veel hout, kleding of meubels. Een slaapkamer vol matrassen, kleding en kasten kan enorm hevig branden. Een betonnen garage met fietsen en voorraad voedsel brand veel minder hevig. Ga voor jezelf na waar in huis de minste brandbelasting zou kunnen zijn.

Vind Kluizen Brandkasten

Van de buitenkant is niet te zien water in de kluis ligt, dus men zou eventueel kunnen denken dat er waardevolle spullen in de kluis opgeslagen worden (Inbouwkluizen kopen? Bestel online). Een kluis in huis altijd verankeren Wanneer je een kluis in huis neemt, zal je deze ook moeten verankeren. Een niet-verankerde kluis kan immers gewoon meegenomen worden en op het gemak op een andere locatie geopend worden.

Het is het beste om de kluis aan een betonnen vloer en/of muur te verankeren. Veranker de kluis in ieder geval nooit aan poreus materiaal zoals een gips wand. Naast beton is een solide stenen of houten oppervlak eventueel ook een goed alternatief. Een brandwerende kluis zal overigens 9 van de 10 keer in de vloer verankerd moeten worden.

Brandwerende Kluis - Online Bestellen

MuurkluizenKluizen Kopen

Kluis verankeren met mechanische ankers / keilbouten (beste doe-het-zelf optie) De beste methode om een kluis te verankeren is door deze te verankeren middels een mechanisch anker (ook wel keilbouten genoemd). De weerstand van een mechanisch anker is veel hoger dan die van een plug. Een kluis voorzien van een mechanisch anker is dus veel beter beschermd tegen wrikken met een koevoet dan een kluis die middels pluggen vast is gezet - Nieuwe kluizen - De beste kwaliteit.

Bij een diameter van 12 millimeter is de treksterkte 710 kilogram in beton. Bij een diameter van 16 millimeter hebben we het zelfs over een treksterkte van 1400 kilogram. Wanneer je de kluis met enkele keilbouten vast zet, is deze perfect verankerd. Het nadeel is echter dat dit alleen mogelijk is in beton.

MuurkluizenKluis verankeren met pluggen en houtdraadbouten (minst sterk) Een kluis verankeren met pluggen en houtdraadbouten is relatief eenvoudig. Het is echter niet de beste wijze van verankering, omdat de treksterkte relatief laag is. Een inbreker kan de kluis relatief eenvoudig los wrikken middels een koevoet. Het grote nadeel van dit soort pluggen is dat het op alle ondergronden gebruikt kan worden. muurkluizen.

Meer van Voordelen

Navigation

Home

Latest Posts

Kerstpakket Online Bestellen En Bezorgen

Published Jan 17, 22
8 min read

Toilet Hulpmiddelen bestel Hier

Published Jan 16, 22
7 min read

Vind Hier De Beste Muggenlamp Van 2021

Published Jan 16, 22
6 min read